Bild
Nästa artikel
Nyheter från KnausTabbert

Nyheter från KnausTabbert

NYHETER

KnausTabbert har haft sin pressvisning där deras 2016-modeller har visats upp och vår chefredaktör Jimmie Öbom har varit på plats. Här kommer lite av hans rapport och mer kan du läsa i nummer 8.2015 som utkommer den 21 juli.

Den viktigaste nyheten från Knaus är utan tvekan deras nya toppmodell Sun i som vi rapporterat om tidigare i veckan.

Det är en treaxlad lyxhusbil på Fiat/Al-Ko och den kommer i två planlösningar varav den ena är klar nu och den andra (900 LX med drottningsäng och annan badrumsdesign) blir klar till Düsseldorfmässan. Vi har kikat in i 900 MEG som har separata bäddar baktill och en mycket yacht-liknande inredningsdesign. Vidare finns nymodigheter som elektriskt upphissbar potatiskällare samt tv på utsidan. Det förstnämnda är en golvförvaring som kan höjas upp för att slippa gå ner på knä och den utvändiga tv:n är samma lösning som finns på en del amerikanska husbilar. Äntligen kan du sitta under markisen och se tv med grannar och vänner. Detta är dock ett tillval.

Annars kan sägas att Knaus Sun i troligen kommer att bli en väldigt hård konkurrent i tandem-bilsklassen då den prismässigt troligen hamnar väldigt bra.  

Andra nyheter är nya vagnserien Knaus Sport & Fun för ungdomligt äventyrliga campare. Den har förutom läckra dekaler och mörka fönster även en extra bakdörr av det större slaget för att lättare kunna lasta sporttillbehör som mountainbike eller surfbräda.

Fler nyheter finns också att rapportera om men vi börjar med dessa... Jo en sak till, Knaus Travelino fanns inte på denna pressvisning men den ska visas på mässan i Düsseldorf. Tidigare har vi sett en konceptvagn men nu kommer detta underverk till lättviktare ut på marknaden snart. Det är en familjevagn som väger in på fjäderlätta 650 kilo och invändigt präglas av multifunktionella lösningar som utdragbara förvaringar och utfällbara toaväggar bland mycket annat, så den blir spännande att kika på i höst.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.