Bild
Nästa artikel
Nyheter från nya märket Etrusco
Etrusco T6900SB
Etrusco T6900SB
Etrusco T 6900 SB
Etrusco T 6900 SB
Etrusco T 6900 SB
Etrusco T 6900 SB
Etrusco T 6900 SB
Etrusco T 6900 SB
Etrusco T 6900 SB
Etrusco T 6900 SB
Nyheter från nya märket Etrusco
Nyheter från nya märket Etrusco
Nyheter från nya märket Etrusco

Nyheter från nya märket Etrusco

2020

Varumärket Etrusco ingår i stora Hymer Group och de började säljas i våras här i Sverige. I höst presenteras tre helt nya modeller till årsmodell 2020.

Till 2020 presenterar Etrusco tre nyheter i form av en ny enkelbäddsmodell som kommer både som halv- och helintegrerad.

Halvintegrerade T 6900 SB har som sagt enkelbäddar baktill som är högt placerade och därför rymmer ett garage undertill med både lastöglor och skyddsmatta. Denna modell kan också utrustas med taksäng som tillval. I övrigt har den ett så kallat Vario-badrum och vinkelkök.

Helintegrerade I 6900 SB har en liknande planlösning men med den uppfällbara sängen längst fram ovanför framstolarna. Längst bak finns de populära enkelbäddarna som också här kan bäddas ihop till en jättebädd och över de sovande finns praktiska överskåp.

Alkovmodellen A 6600 BB är också ny för året och den presenteras i augusti. Den har en totallängd på bara 6,6 meter men rymmer ändå 6 personer tack vare våningssängar i aktern, bäddbar dubbeldinett och alkovsäng.

Utöver dessa tre nya modeller så får alla bilar en ny väggbeklänad i sovrummet, nytt skydd vid spisen, USB-uttag vid sängen och en ny bodelsdörr med fönster och förvaring.
Det nya tillvalspaketet Type X betyder överskåp med vita fronter och en grå klädsel kallad ”Galicia”. Type X-designen kom för övrigt till efter ett "smaktest" bland husbilsintresserade.

På Caravan Salon i Düsseldorf kommer Etrusco också att presentera en ny modell på 6,98 meter som ska finnas tillgänglig både som hel- och halvintegrerad. Sammanlagt kommer det att finnas  nio halvintegrerade, fyra integrerade och två alkovmodeller i Etruscos katalog för 2020.


Varumärket Etrusco är nytt på den svenska marknaden och det handlar om husbilar i instegssegmentet som samtidigt ska ha en trendig italiensk design. Varumärket ingår i Hymer Group och tillverkningen sker i Casciano nära Florens i Italien där man har en fabrik med 300 anställda. I Sverige säljs Etrusco av tre återförsäljare, Sandor & Lasses Bilservice i Norrahammar, Sören Källs Bil i Östhammar och Tomelilla husvagnar.
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.