Bild
Nästa artikel
Nyregistreringarna ökade i september

Nyregistreringarna ökade i september

STATISTIK

Tittar man på intresset för mobilt boende i ett större perspektiv är det inga våldsamma förändring från förra året. September månad bjuder dock på en ökning både för husvagnar och husbilar.

Totalt över året är det en minskning med 4,24 procent för husvagnar vilket följer en trend sedan 2002, då statistiken början, från en relation på ungefär 80 procent av de totala registreringarna av mobilt boende ner till knappt 50 procent idag. Husbilarna ökar i motsvarande grad och har gått från ungefär 20 procent till dagens dryga 50 procent.

September månad visar dock en ökning för båda grupperna, husvagnar från förra årets 180 till årets 205 och husbilarna från förra årets 197 till årets 213.

Ett stort antal leverantörer uppger en ovanligt stor ökning i sin försäljning under och efter Elmiamässan vilket tyder på att siffrorna blir än bättre när dessa fordon levereras till kunderna.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.