Bild
Nästa artikel
En av de norska anläggningar som ska ingå i den nya butikskedjan.
En av de norska anläggningar som ska ingå i den nya butikskedjan.

Nytt husbilsföretag etableras i Norden

NYHETER

De norska företagen Sørlandets Caravansenter AS och Bobilnord-selskapene har via ett holdingbolag börjat att bygga upp ett nytt nordiskt företag för att sälja husbilar och husvagnar.

Idag finns sex anläggningar i Norge men nu planeras för en stark utveckling de närmaste 2-3 åren. Den nya koncernchefen Bengt Heggertveit, som har stor erfarenhet av butikskedjor, ska först satsa i Norge och därefter i Sverige. 

– Det blir spännande att bygga upp Nordens första verkliga butikskedja inom husbil- och husvagnsmarknaden. Som den första i branschen kommer vi att kunna erbjuda rikstäckande service- och garantihantering, något som kommer att passa våra många resande kunder, säger Bengt Heggertveit i ett pressmeddelande.

I Norge säljer Sørlandets Caravansenter AS följande fabrikat: Carthago, Dethleffs, Sunlight, La Strada, Rapido, Hobby, Niewiadow, Westfalia, Adria, Kabe, Knaus och Globe Traveller.

ERBJUDANDE: 
20170805141417.jpg?itok=Tlz65IfH

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.