Bild
Nästa artikel
Nytt område på Tivoli

Nytt område på Tivoli

Nyheter

Nöjesparken Tivoli bygger nytt område med tre nya attraktioner. Det beräknas stå klart redan till säsongsöppningen 2013.

Nöjesparken Tivoli har frilagt ett 600 kvm stort område i det hörn av parken som kallas "Det muntre Hjørne" – och där byggs tre nya attraktioner som kommer att stå klara vid säsongsöppningen 11 april 2013.

Inspirationen till temat i det nya området är den danske astronomen Tycho Brahe och mycket kommer att kretsa runt stjärnor, galaxer och planeter. Det blir tre nya åkattraktioner, varav en av dem beskrivs som "halsbrytande". Åkturen präglas av hög höjd, hög fart och stark rotation och centrifugalkrafter i styrkan 4G släpps lös.

De andra två vänder sig till barn och den ena är en sorts "fritt fall" i luftfarkoster från 8 meters höjd med fall och rotation och den andra en interaktiv flygande karusell – Den lille Flyver - där barnen själva bestämmer höjden inom ett visst intervall.
 

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.