Bilden är från Röstånga, en av campingarna i Nordic Camping-First Camp

Nästa artikel
Ola Enquist utsedd till COO för Nordic Camping-First Camp
NYHETER

Ola Enquist utsedd till COO för Nordic Camping-First Camp

Publicerad 14 augusti 2019 (uppdaterad 15 augusti 2019)

Bilden är från Röstånga, en av campingarna i Nordic Camping-First Camp

Den 1 oktober 2019 tillträder Ola Enquist en ny tjänst som Chief Operating Officer för koncernen Nordic Camping-First Camp. Ola kommer närmast från drivmedelskedjan Circle K där han varit chef för det svenska stationsnätet.

I mars 2019 gick Nordic Camping och First Camp samman och tillsammans bildar bolagen Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Till den nya koncernledningen har Ola Enquist rekryterats till en nyinrättad tjänst som COO. Ola är idag Senior Director Retail Operations på Circle K och därmed chef för Circle K:s stationsnät i Sverige med cirka 2000 medarbetare och 174 enheter.

– Jag är väldigt glad över att vi får ombord Ola och tillsammans med övriga ledningsgruppsmedlemmar och medarbetare har vi ett riktigt dream-team för den spännande resa som vår koncern står inför. Olas uppskattade ledarstil och hans erfarenheter från Circle K kommer att vara viktiga för vår utveckling de kommande åren, säger Johan Söör, koncern-VD.

– Det här var en möjlighet jag inte ville missa och jag är väldigt taggad för detta uppdrag. Precis som mina blivande kollegor är jag övertygad om hur enormt mycket potential som finns i att fortsätta utveckla campingbranschen, säger Ola Enquist.

Ola är själv husbilscampare sedan många år och har på Circle K haft roller inom bland annat drift, butiksförsäljning och utbildning/HR. Han är ursprungligen yrkesofficer med kaptens grad i armén.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.