Bild
Nästa artikel
Öland får ny besiktning
Öland får ny besiktning

Öland får ny besiktning

NYHETER

Nu är det klart för ytterligare en besiktningsstation på Öland. Den kommer att ligga i Färjestaden och beräknas öppna våren 2015.

Efter semestern kommer Rogers Bilel & Service bygga upp helt nya lokaler där Opus kommer utföra kontroll- och registreringsbesiktning av alla fordon upp till 3500 kg (personbilar, lätta lastbilar, husvagnar, husbilar, släp och motorcyklar). Det blir även frivilliga fordonstester, anpassade företagslösningar och slippa-vänta garantier.

- Den nya etableringen på Öland blir en bra komplement till vår station i Kalmar och vi kommer kunna serva hela södra Öland (Mörbylånga kommun) med omnejd. Självklart kommer vi finnas till för alla semesterfirare på Öland som har missat att besikta sitt fordon. För att göra detta på enklaste sätt erbjuder vi drive-in besiktning utan tidsbokning för de som inte vill eller har möjlighet att boka tid i förväg, säger Patrik Ronneback, affärsområdeschef på Opus Bilprovning.

Taggar: Nyheter
Öland får ny besiktning

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.