Bild
Nästa artikel
Oresund Rally i september

Oresund Rally i september

Nyheter

I början av september är det dags igen för Öresundsregionens eget rally.

Den 8-9 september är det dags för Oresund Rally 2012.
Oresund Rally 2012 är en öppen plattform för alla framtidens biltyper. Tävlingen är öppen för elbilar, hybridbilar samt bränsleoptimerade bensin- och dieseldrivna bilar under 3.500 kg totalvikt med utsläpp på max 120 gr CO2/km. Tävlingen genomförs efter reglerna för FIA Alternative Energies Cup och tävlingens tilläggsregler.


Oresund Rally genomförs över två halvdagsetapper på vardera 100 km:
Lördagen den 8 sept under eftermiddagen på Själland (start på FDM Själlandsringen, pause hos Yokohama Danmark och etappmål i Bella Center, där det finns ett specialerbjudande på övernattning i Bella Sky Hotel)

  • Söndagen den 9 sept under förmiddagen i Skåne (etappstart i Bella Center, svensk etappstart precis öster om brofästet för Öresundsbron, pause på Sturup Raceway och mål i Malmö Centrum)

Dag 1 genomförs som ett ekonomirally, dag 2 som ett regularity rally (tillförlitlighetsrally). Det totala resultatet beräknas efter FIA´s regler (se tilläggsreglerna)

Pris för att deltaga i hela Oresund Rally är DKK 1500.

Läs mer här: http://oresundrally.org/

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.