Bild
Nästa artikel
Oskarshamns GK utsedd till Sveriges bästa golfbana

Oskarshamns GK utsedd till Sveriges bästa golfbana

NYHETER

Golfhäftet har korat de vinnande golfbanorna och klubbarna i ett antal priskategorier.

Golfhäftet är ett väletablerat förmånskort för golfare och varje år spelas hundratusentals golfrundor på de nära 1100 Golfhäftet-anslutna golfbanorna i Europa. Efter spelad runda betygsätter spelarna såväl banorna som golfklubbarnas bemötande och faciliteter. 

Golfhäftet har sammanställt 2020 års bedömningar baserat på 86 653 utvärderade golfrundor och korat de vinnande golfbanorna och klubbarna i ett antal priskategorier. I Småland finns många populära golfbanor och Oskarshamns GK blev årets raket när de korades till Sveriges Bästa Golfbana. 

På regionsnivå fick Isaberg GK (Västra Banan) pris för ”Golfhäftet's Favourite Golf Course - Småland" (högst betyg i samtliga kategorier). Regionens Mest Prisvärda Bana kammades även den hem av Oskarshamns GK, Tranås GK fick pris för Bästa Restaurang och Emmaboda GK för Bästa Gästfrihet.

”Golfhäftet's Favourite Golf Course" (högst betyg i samtliga kategorier):

Sverige topp 3:

1. Hagge GK

2. Isaberg GK - västra banan

3. Forsbacka GK

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.