Bild
Nästa artikel
PDF 1/13: Köp resereportagen separat!

PDF 1/13: Köp resereportagen separat!

TIDNINGEN

Nu kan du köpa våra tryckta resereportage i digital form! Först ut är resereportagen ur nummer 1/2013 och de handlar om Dolomiterna, Närke & Örebro, Svenska småvägar Eda och Grimton.

PDF läs digitalt* ur Husbil & Husvagn nr 1-2013. 18 sidor.

Dolomiterna i nordöstra Italien lockar med dramatiska berg, vacker natur och massor av aktiviteter. Vi hittade även Europas bästa camping och till råga på allt är priserna överkomliga.

Närke & Örebro.  MITTSVERIGE, landskapet Närke med Örebro i dess mitt är ganska anonymt som turistmål, vilket är helt oförtjänt. Om vi räknar in hela Örebro län som omfattar delar av de omgivande landskapen blir området ett turistmål av rang. Här hittar vi det stora i det lilla.

Eda – på vägen mot Norge.  VÄRMLAND -Från Arvika till Norge längs väg 61 passerar man genom Eda kommun. Det är en kommun som ännu är starkt präglad av närheten till Norge och bär på minnen från de forna gränsstriderna. Glasbrukstraditionerna finns på båda sidor om gränsen.

Grimeton -Radiostation som världsarv. HALLAND -Den trådlösa kommunikationens vagga hittar du i närheten av Varberg. Radiostationen Grimeton är en sevärdhet som verkligen är värd ett stopp.

Här hittar du reportagen!

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.