Bild
Nästa artikel
Plåtis med dubbla sittgrupper

Plåtis med dubbla sittgrupper

2020

Dreamer har gjort det igen, de har byggt en plåtis som får oss att höja på ögonbrynen. Sovplatser för fem personer och dubbla sittgrupper. Kolla in bildspelet!

Dreamer Camper Five är en 6,36 meter lång plåtis med fem vuxenbäddar och dubbla sittgrupper. Den främre sittgruppen rymmer fem personer tack vare hörnsoffa och stolar medan den bakre rymmer två barn eller hyfsat smidiga vuxna. Den bakre trollas fram genom att halva dubbelsängen kan omvandlas till minidinett för två.

Istället för dubbelsängar i våning har Dreamer valt en enkelbädd i övre planet vilket ger bättre huvudutrymme och samtidigt mer rymdkänsla jämfört med de vånings-dubbelsängar som är rätt vanliga i familjeplåtisar.

Ovanför den främre sittgruppen finns en längsmonterad taksäng för två vuxna som omges av hyllor till småprylar och även läslampor. Här finns också en taklucka. Modellen byggs i Fiat Ducatos höga och långa skåp.

Förutom fem sovplatser finns också fem bältade platser. Detta har Dreamer löst genom att det finns ett bakvänt säte att placera på "puffen" vid ingången. Denna plats hamnar alltså rygg mot rygg med framsätespassageraren.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.