Davis 591

Nästa artikel
Plåtisen Davis uppdateras
2020

Plåtisen Davis uppdateras

Publicerad 16 augusti 2019 (uppdaterad 19 augusti 2019)

Davis 591

Karmann-Mobil är specialiserade på vans och plåtisar och nu uppdateras serien Davis. Nu kan man välja takfönster eller stoppat tak och i aktern finns flera bäddmöjligheter för ett härligare vanlife. Se vårt bildspel!
Till säsongen 2020 har serien Davis uppdaterats och får en mer ”integrerad” övergång mellan bodel och hyttdel. Man har från Fiats sida börjat erbjuda Fiat Ducato-vanen utan det karaktäristiska överskåpet i förarhytten och det har blivit vanligt från flera tillverkare med takfönster istället.

I Karmanns fall finns möjligheten att välja mellan ett vanligt stoppat tak eller ett takfönster för mer ljusinsläpp och känsla av rymd i förarhytten. Varianten utan takfönster har istället ett par fickor för småprylar, kartor och tidningar. Karmann-Mobil har lagt ner mycket energi på att få till en ”sömlös” övergång mellan hytt och bodel, delvis med hjälp av en öppen hyllsektion på sidorna.

Modellen 591 har en våningssängar i aktern som kan plockas ut, var och en för sig eller båda. Davis 592 har en traditionell tvärställd säng och större överskåp/garderob och slutligen har Davis 600 separata långbäddar, som kan bäddas ihop med en mittdel. (Se bildspel på dessa tre olika varianter)

Andra nyheter från Karmann-Mobil är att man skickar med Trumas dieselvärmare som standard, men med möjligheten att istället välja gasolpanna som tillval. Invändigt innebär Lifestyle-paketet att ett större sidofönster erbjuds på modellerna Davis 590, 600 och 620.

 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.