Bild
Nästa artikel
Polar får hemlig VD

Polar får hemlig VD

NYHETER

Polar ska få en ny VD till fabriken i Dorotea men än så länge vill de inte avslöja vem det är.

I fredags fick vi ett pressmeddelande där Polar offentliggjorde att man rekryterat en ny VD som skall tillträda posten i slutet av januari. Men vem det är förblir tillsvidare en hemlighet. Personen beskrivs som "han" så vi får väl tro att det är så.

- Det är ännu inte helt kommunicerat till hans nuvarande arbetsgivare, så vi vill vänta lite med det, säger Per-Erik Atterwall, styrelseordförande i Polarfabriken och fortsätter Vi valde ändå att gå ut med det så att anställda och andra ska veta att det är på gång. Kändes kul att berätta att någon tillträder efter jul, något att ta med sig till julledigheten.

Inte förrän i början av nästa år lyfter fabriken på förlåten om vem den nye VD:n är.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
bengan
2014-12-22 21:07

”Jag är oerhört glad att vi har rekryterat en ny VD för Polarfabriken i Dorotea. Det har varit utmanande att hitta någon som uppfyller alla krav, men den här personen möter förväntningarna med råge. Med erfarenhet av produktion, utveckling och tydligt lönsamhetsansvar i kombination med kvalitetstänk, marknadsintresse och intresse för att vårda och utveckla starka varumärken passar han perfekt som VD för Polar. Dessutom är han Norrlänning och han har ett gediget intresse av husvagnar och campinglivet, vilket vi tycker är extra roligt såklart, säger Per-Erik Atterwall."

Det där med "kvalitetstänk" låter ju bra...... jösses, god jul på er alla

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.