Nästa artikel
Polar Grizzly uppdaterad
NYHETER

Polar Grizzly uppdaterad

Publicerad 22 januari 2014 (uppdaterad 22 januari 2014)
För snart ett år sedan hade vi den halvintegrerade Polar Grizzly i ett supertest. Då anmärkte vi på ett antal detaljer. Tillverkaren har lyssnat och nu är våra anmärkningar åtgärdade. Den uppdaterade Grizzlyn kan du se på Caravan Stockholm 13-16 februari.
En av de yttre förändringarna på Grizzly 2014 B som Polar kallar den uppdaterade modellen är att markisen flyttats framåt. Detta för att eventuella markisväggar ska gå fria från sidofönstret.
När vi sedan kliver in i bilen har instegsgarderoben tagits bort vilket ger en öppnare känsla. Där finns istället en vägg som rymmer skoförvaring och klädhängare samt tidningsställ. Följden blir också att mittgången blivit bredare.
 
Precis som koncernsyskonet Solifer så fyller även Polar 50 år. Jo de startade faktiskt samma år fast den ena i Finland och den andra i Sverige. Därför finns nu en klädsel med Polarbjörnen inbroderad på sittplatserna i bilen.
Vidare har ryggstödet förbättrats och ett 230-voltsuttag monterats vid sittgruppen. TV-skåpet med dess kablage har förbättrats. Likaså har eldragningen vid elcentralen under sängen täckts med en skyddsskiva och gråvattentanken flyttats. Den var tidigare placerad allra längst bak vilket var en av anmärkningarna i vårt supertest av Grizzly som du hittar här.

 
Polar Grizzly 2014 B premiärvisas på Caravan Stockholm 13-16 februari.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.