Nästa artikel
Polar husvagnar nu hos Forsbergs Fritidscenter
NYHETER

Polar husvagnar nu hos Forsbergs Fritidscenter

Publicerad 21 september 2020 (uppdaterad 2023-02-06 13:23)
Forsbergs Fritidscenter utökar nu sin märkesflora med den svensktillverkade husvagnen Polar. Redan i höst kommer de nya modellerna för 2021 att finnas tillgängliga på utvalda anläggningar.

Polarvagnen tillverkas i norrländska Dorotea och har gjort sig känd för att vara ordentligt vinterbonad. Tillverkaren själv, SoliferPolar AB, stoltserar med att de är ”den mest nordligt belägna husvagns- och husbilstillverkaren i världen”. Polar har levererat husvagnar och husbilar i mer än 50 år och Forsbergs Fritidscenter har en långt samarbete med Polarvagnen och nu gör Sveriges mest sålda husvagn genom tiderna åter entré i Forsbergs Fritidscenters anläggningar.

– Polar passar perfekt in i vårt husvagnssegment och blir ett bra komplement till Hobby som vi har sedan tidigare. Vi ser en ökad efterfrågan på fritidsfordon, inte minst på husvagn och efter att ha analyserat marknaden på varumärken var det Polar vi såg som det självklara valet. Det är jättekul att återigen ta in Polar till vårt sortiment och vi är övertygade om att våra kunder kommer ge Polarvagnen ett varmt mottagande, säger Jonas Karlsson, VD, Forsbergs Fritidscenter.

Polars sortiment är uppdelat i tre linjer: Original, Selected och Customized. All inredning byggs i bolaget egna snickeri i Dorotea och monteras av Mästerbyggare i varje vagn. Forsbergs Fritidscenter kommer från och med hösten att ha en rad Polar-modeller tillgängliga på anläggningarna i Hyssna, Stockholm, Linköping, Karlstad och Kalmar.

– Det är fantastiskt trevligt att vi har detta samarbete med Forsbergs Fritidscenter. Det är en mycket seriös och kompetent partner som kompletterar vår redan starka återförsäljargrupp i Sverige. Vi har de senaste åren ökat försäljningen av Polarvagnar kraftigt i Norden och detta blir ett viktigt steg i vår fortsatta utveckling, säger Tony Ekström, VD på SoliferPolar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.