Bild
Nästa artikel
Polar lanserar webbshop

Polar lanserar webbshop

Nyheter

Husvagn-och husbilstillverkaren Polar öppnar webbshop. Det finns kläder, inredningsdetaljer och researtiklar till försäljning.

Polar satsar på egen butik – på nätet. I sortimentet finns bland annat kläder såsom sportiga hoodies, klassiska v-ringade tröjor, skidjackor, morgonrockar och ponchos.

Produkterna är broderade med Polars 365 dagar-logotyp. Den som har en husvagn med tillvalspaketet Svit kan välja att istället få Svit-emblemet broderat. Som nybliven sponsor till svenska längdlandslaget erbjuds också en Ski Team-kollektion.
— Vi är omgärdade av människor som är passionerade för sin Polar och som är så stolta över den att de vill visa det för andra människor, även under den tid de inte tillbringar i sina semesterhem. Vi känner en stor ödmjukhet och tacksamhet inför alla dessa ambassadörer som vill sprida vår björn vidare och vi hoppas att de ska tycka om den nya shopen, säger Viggo Engström, marknadsstrateg på Polargruppen AB och projektledare för Polars webbshop.

Du hittar webbshopen på www.polarvagnen.se.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.