Nästa artikel
Polar nyheter 2016
2016

Polar nyheter 2016

Publicerad 27 juli 2015 (uppdaterad 27 juli 2015)
Polar får en del förändringar i befintliga planlösningar samt att DBD-modellen återkommer och till 2016 kan förbränningstoaletten Cinderella fås som tillval. Här är nyheterna på Polars husvagnar.
Vi börjar exteriört och där får Polar enligt pressmeddelandet nya och smidigare draghandtag som standard. Sidodekalerna sägs också ha lättats upp designmässigt.
 
Polar uppger vidare att till 2016 återkommer DBD-planlösningen på kundernas begäran. DBD innebär en liten sittgrupp intill dubbelsängen längst bak. DBD-planlösningen kan väljas på modellerna 560, 590 och 700.
 
Det tillkommer också en möjlighet att välja sida för placering av toalettkassetten i TR-modellerna med tvärställd dubbelsäng. En välkommen nyhet för den som vill slippa ha luckan på förtältssidan.
 
När vi ändå är inne på toalettfrågan så finns från 2016 möjligheten att välja Cinderella förbränningstoalett som tillval. Cinderella förbränner innehållet och därmed behövs varken vatten eller kemikalier.
 
Går vi vidare till duschen så blir duschkabindörrarna nu i frostad akryl som öppnas inåt och väggarna i vit plast utom en svart hörnpanel där blandaren sitter.
 
Polar uppger också att de finjusterar systemen för värme, vatten, avlopp och gasol samt att den som väljer Truma AC nu får en helautomatisk klimatkontroll. Med andra ord ställer man in en temperatur och om det blir för kallt startar värmepannan och blir det för varmt startar luftkonditioneringen.
 
Slutligen kommer en del nya lampor, gasfjädrar och trycklås samt en ny standard golvmatta. Vidare finns ett antal nya tyger och man kan som tillval välja en broderad björn som även ingår i Svit-paketet 2016.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.