Bild
Nästa artikel
Polar och Grönklittsgruppen ingår samarbete

Polar och Grönklittsgruppen ingår samarbete

Nyheter

Polar och turismföretaget Grönklittsgruppen har nu ingått ett samarbete som ska främja campingturismen och arrangera temaveckor och kundaktiviteter tillsammans.

 

- Vi är mycket glada över samarbetet med Grönklittsgruppen. De står för en aktiv och upplevelserik livsstil och har ett spännande campingkoncept på gång som vi ser fram emot att göra aktiviteter kring. Jag är övertygad om att våra båda kundgrupper kommer att uppskatta vårt samarbete, säger Mikael Engström, VD för SoliferPolar AB.
 
I Grönklittsgruppen ingår bland annat Orsa Björnpark, Orsa Grönklitt och Orsa Camping och växer ständigt med nya förvärvningar, som Grännastadens Camping. 
 
- Vi är glada och stolta över att vi nått fram till ett omfattande samarbete där vi på lång sikt kommer att arbeta nära med Polar. Det kommer garanterat att stärka båda parters verksamheter, säger Torbjörn Wallin, VD för Grönklittsgruppen.
 
Enligt Torbjörn Wallin har samarbetet varit i diskussionstadiet i flera år och nu har det blivit av.
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.