Bild
Nästa artikel
Polar satsar på elsystem och kök

Polar satsar på elsystem och kök

Nyheter

Polars största nyhet 2013 är att de lanserar ett egenutvecklat CAN bus elsystem. De satsar också mer på att göra husvagnen personligare.

Polar presenterar 2013 världens första CAN bus (Control Area Network) elsystem för husvagnar. Från en färgdisplay innanför dörren till husvagnen, kan man själv reglera alla de funktioner som styrs av el i husvagnen. Man kan tända och släcka lampor och kontrollera vattentankarnas och batteriets olika nivåer. Förutom design har Polar valt att satsa på användarvänligheten. Den ska vara enkel att manövrera. Elsystemet kommer att vara standard i alla Polars husvagnar årsmodell 2013.

Inför 2013 lägger Polar mer fokus på köket. Både till utseendet samt funktionalitet. Det finns möjlighet att välja bland fyra olika kökstapeter. Man kan också välja vita matta köksluckor istället för träfärgade. Som golv kommer parketten att finnas kvar som standard. Men som tillval kan man välja mörkgrå klinker eller beige/brunt trä.

Taggar: Nyheter, Hem, Polar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.