Bild
Nästa artikel
Polarvagnen dubblade sin försäljning på Nolia

Polarvagnen dubblade sin försäljning på Nolia

NYHETER

Det är glada miner på Polarvagnen i dagarna. Under den nyligen genomförda Noliamässan fördubblade de nära på försäljningen jämfört med fjolårets mässiffror.

Tony Ekström är VD för Polarvagnen uttalar sig i ett pressmeddelande

– Det är klart vi är glada. Vi upplever ett tydligt trendbrott den senaste tiden, där produkter med hög kvalitet värderas högre och högre av kunderna.

Ekström ser att tydligheten med tre serier, Original, Selected och Customized, som en av orsakerna till den ökade försäljningen då indelningen förenklar för kunden och enklare visar vad man får för pengarna. 

Ytterligare en anledning som Polar bedömer vara en orsak till det ökade intresset är detaljutveckling som nyutvecklat golvvärmesystem med individuell pump för bättre funktion, nya inbyggda skotorkar och nya sittdynor med en ny typ av fyllning.

SoliferPolar AB är den mest nordligt belägna husvagns- och husbilstillverkaren i världen. Dorotea har haft tillverkning av husvagnar och husbilar i mer än 50 år nu och Polarvagnen är Sveriges mest sålda husvagn genom tiderna.

Företaget har drygt 60 medarbetare.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.