Nästa artikel
Polarvagnen ökar igen
NYHETER

Polarvagnen ökar igen

Publicerad 30 augusti 2019
Efter en längre tid med stark försäljning och ett positivt mottagande för den nya årsmodellen har Polar beslutat att öka produktionstakten under hösten 2019. 

– Vi har känt en stadig och stark efterfrågan på våra produkter en längre tid. När vi kombinerar det med det positiva mottagande som våra nya årsmodeller har fått i samband med laseringen nu i augusti har det blivit uppenbart att vi behöver öka produktionstakten för att möta efterfrågan, säger Tony Ekström, VD på Polar som lägger till, Försäljningen på Stora Nolia mässan i augusti var mycket bra.

Polar har hållit fast vid hantverk, fullt vinterfunktionella vagnar och tuffa klimattester även om konkurrensen från lågprismärken tidvis har varit hårt.

– Allt fler förstår att kvalitet lönar sig både för stunden och i längden, menar Polars VD i pressmeddelandet där de även pekar på sin fokusering på planlösningar som fungerar bra för barnen.

– I år har vi tagit fram flera större barnkammarvagnar i edition-serien, vilket inledningsvis verkar dra till sig ett stort intresse från kunderna, fortsätter Tony.

I övrigt bland årets nyheter kan nämnas den nya 7 tum stora Polar-panelen, det uppskattade vinkelköket som numera finns i flera av modellerna och serierna, samt att sittdynorna är tillverkade av materialet FibreGuard som är lätt avtorkningsbart.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.