Bild
Nästa artikel
Pössl lanserar Campster

Pössl lanserar Campster

NYHETER

Året börjar med att Pössl lanserar en kompakt husbil som i Tyskland får ett pris under 40 000 euro. Campster baseras på den knappt fem meter långa Citroën Spacetourer.

Riktigt små husbilar som den nya Pössl Campster har egenskaper som tilltalar de som söker sig ut på riktigt små vägar, eller för den delen stadskärnor. Genom sina smidiga mått blir det också en husbil för den som söker kombinationen av en bil som går att använda dagligen men även för helgutflykter.

Problemet med den låga ståhöjden löser Pössl med ett uppfällbart tak och når då 199 centimeter och erbjuder dessutom en bädd på 200 x 120 centimeter. Det finns även plats för ett litet kök utrustat med såväl tvålågig spis försedd med en 2,8 kilos gasflaska som en vattentank och ett litet kylskåp. Det fiffiga är att köksenheten kan lyftas ut när Campster inte används som husbil och ersättas med ett tredje säte. Det finns tre skåp, ett underskåp i köksmodulen, en garderob och ett allmänt förvaringsskåp.

Soffan kan bäddas och får då måtten 199 x 114 men om köksmodulen lyfts ut kan bredden ökas till 150.

Campster, som kommer ut till försäljning under våren, erbjuds med motoralternativ från 90 till 177 hk.

Här hittar du Campster på Pössls hemsida.

Taggar: Nyheter, Pössl

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.