Nästa artikel
Primus lanserar kampanj med gratis råd och reservdelar
NYHETER

Primus lanserar kampanj med gratis råd och reservdelar

Publicerad 29 januari 2021 (uppdaterad 29 januari 2021)
Årets julklapp, friluftsköket, kan bli den mest hållbara på länge. Nu lanserar företaget en hållbarhetskampanj där ägarna av välanvända Primuskök uppmanas att testa sina produkter och få råd och reservdelar. Till och med 31 mars är denna service helt kostnadsfri.

Genom att förlänga livslängden på befintliga produkter kan man uppnå många fördelar vilket är bakgrunden till kampanjen ”Service for a reason” där Primus erbjuder råd och gratis reservdelar för reparation på egen hand om så behövs.

Att tillverka produkter som håller i många år, kanske till och med i generationer, har varit en viktig del i Primus filosofi ända sedan bolaget grundades 1892 skriver de i ett pressmeddelande. Målsättningen påverkar inte bara produktutvecklingen utan också materialvalet och antalet komponenter i köken. Därför är alla kök från Primus utformade så att både rengöring, underhåll och enkla reparationer ska vara lätta att utföra på hemmaplan. På så sätt minskas risken för kassering på grund av något som är enkelt att åtgärda och köken kan istället bli livslånga ägodelar.

Den som vill utnyttja erbjudandet i kampanjen anmäler sig på https://www.primus.se/service-for-a- reason/ så återkommer Primus med råd och vägledning och skickar eventuell reservdel utan kostnad. Erbjudandet gäller kök som tillhör serierna Trekking och Expedition (det vill säga samtliga kök utom de som tillhör kategorin Campfire (campingkök)). Erbjudandet gäller till och med 31 mars 2021.

Mer information om kampanjen finns på www.primus.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.