Bild
Nästa artikel
Det här är miljön i Allwglehen som ligger i sydöstra Tyskland i den fantastiskt vackra nationalparken Berchtesgaden.
Det här är miljön i Allwglehen som ligger i sydöstra Tyskland i den fantastiskt vackra nationalparken Berchtesgaden.

Prisade ställplatser får utmärkelsen på CMT

NYHETER

På mässan CMT delar den anrika tyska klubben Euro Motorhome Club, EMHC, priser till sex ställplatser som av gästerna bedömts vara extra besöksvärda för deras trivsel.

Självklart kan bedömningar göras på många sätt men här handlar det inte i första hand om faciliteter utan mer om hur gästerna upplever trivseln. Totalt får sex ställplatser pris, fyra i Tyskland, en i Danmark och en i Österrike.

Priserna delas ut med försiktighet, det ska vara en ära att ha fått det och hittills är det bara 61 ställplatser som kan skryta med titeln Wohlfühlplatz award. EHMC grundades 1977 och ger i år ytterligare sex platser titeln och den officiella tilldelningen kommer att ske på mässan CMT som hålls i Stuttgart den 11 till 19 januari. Wohlfühl kan översättas med feel good eller möjligen må bra så det handlar om mottagandet och en välkomnande plats.

Här är de sex platserna

Römö Danmark
Fishing Österrike
Radolfzell Tyskland
Allweglehen Tyskland
Berchtesgaden Tyskland
Solewelt Tyskland
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.