Bild
Nästa artikel

Producerar 70 miljoner husvagnar

Nyheter

Ahlgrens bilar ger sig nu in i husvagnbranschen. Deras nya produkt finns i tre färger och den kommer troligen slå nytt försäljningsrekord. Åtminstone bland husvagnar.


Redan 1953 rullade den första bilen ut från Ahlgrens fabrik. Ända sedan dess har efterfrågan på en matchande husvagn varit stor, uppges i ett pressmeddelande.

Nu lanserar de en husvagn i tre olika färger och med samma smak som tabletterna i tablettasken Fruxo. Under året inleder de även ett samarbete med Cabby. Tillsammans kommer de att genomföra en kampanj under namnet "satsa på en husvagn i år".

- För oss på Cabby är husvagnslivet synonymt med avkoppling och semester där det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder njutning. Vi fokuserar mycket på komfort och inredning men Ahlgrens bilar har lyckats hitta en smakfull nisch som vi välkomnar varmt, säger Svein Valheim, marknadschef Cabby.

Lanseringen av Ahlgrens husvagnar kommer att leda till försäljningsrekord av husvagnar under 2009 uppger Ahlgrens som ska producera 70 miljoner vagnar i sin fabrik. Försäljningen startar under vecka 16.
Taggar: Nyheter
Producerar 70 miljoner husvagnar

Kommentarer

#1
Maria Andersson
2009-04-15 15:54

Gott! Ge mig!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.