Nästa artikel
Producerar 70 miljoner husvagnar
Nyheter

Producerar 70 miljoner husvagnar

Publicerad 13 mars 2009 (uppdaterad 13 juli 2010)
Ahlgrens bilar ger sig nu in i husvagnbranschen. Deras nya produkt finns i tre färger och den kommer troligen slå nytt försäljningsrekord. Åtminstone bland husvagnar.

Redan 1953 rullade den första bilen ut från Ahlgrens fabrik. Ända sedan dess har efterfrågan på en matchande husvagn varit stor, uppges i ett pressmeddelande.

Nu lanserar de en husvagn i tre olika färger och med samma smak som tabletterna i tablettasken Fruxo. Under året inleder de även ett samarbete med Cabby. Tillsammans kommer de att genomföra en kampanj under namnet "satsa på en husvagn i år".

- För oss på Cabby är husvagnslivet synonymt med avkoppling och semester där det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder njutning. Vi fokuserar mycket på komfort och inredning men Ahlgrens bilar har lyckats hitta en smakfull nisch som vi välkomnar varmt, säger Svein Valheim, marknadschef Cabby.

Lanseringen av Ahlgrens husvagnar kommer att leda till försäljningsrekord av husvagnar under 2009 uppger Ahlgrens som ska producera 70 miljoner vagnar i sin fabrik. Försäljningen startar under vecka 16.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.