Bild
Nästa artikel
Eura Mobil Profila RS 720 QF
Eura Mobil Profila RS 720 QF

Queenbed och loungesoffor i nya Eura

2020

Nu kommer Eura med en halvintegrerad husbil med face-to-face sittgrupp och mittplacerad dubbelsäng som kan höjas och sänkas. Det betyder att garaget kan bli ända upp till 115 cm högt. Väl framme kan sängen sänkas till bottenläge för allra bästa liggkomfort.

Flexibla lösningar är något som Eura har tagit fasta på med sin nya Profila RS 720 QF. Denna halvintegrerade husbil med taksäng har dels en nedsänkbar säng för gäster ovanför sittgruppen och dels en mittplacerad hotelliknande queenbed i aktern. Men till skillnad från hotellets säng så kan den i Eura höjas och sänkas. Under vägtransporter kan cyklar och andra höga föremål transporteras i garaget under som blir 115 cm som högst. När man sedan parkerat och tagit ut sakerna ur garaget kan sängen sänkas så att den hamnar i knähöjd och därmed blir väldigt lätt att "kliva ombord".

Det är inte bara sängen som är flexibel, även svängda köket har en liten förlängningsyta i samma mineralliknande material som resten av bänkskivan. Spisen är trelågig med brännarna på rad och diskhon är djup nog för att en stor kastrull ska kunna fyllas med vatten.
Mellan köket och sov-/ och badrum finns en skjutdörr och intill entrén finns ett stort kylskåp.

Den stora nyheten på denna modell är däremot "face-to-face" sittgruppen där de två motstående sofforna ger en öppnare yta än en hörnsoffa. Mitt mellan de båda sofforna finns ett bord vars skiva kan vikas och skjutas undan. De båda sofforna kan konverteras om till åksäten med trepunktsbälten vilket gör att Profila RS 720 QF rymmer 4 åkande och 4 sovande.

Andra komforthöjande detaljer som är standard är tömning av gråvattentanken från förarplats och Alde vattenburen värme som ihop med Euras karaktäristiska dubbelgolv troligen ger bra vinteregenskaper. Profila RS 720 QF har dessutom ramfönster som standard.
Eura Mobils limmade väggkonstruktion (GRP) och isolering utan träinslag gör att man törs ge10 års läckagegaranti och möblerna som förstärks med aluminiumprofiler har 3 års konstruktionsgaranti.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.