Bild
Nästa artikel
Rabatt på camping

Rabatt på camping

NYHETER

Vet du redan nu att du ska till Tyskland i sommar eller till Åhus samt Oknö i Sverige kan du boka camping med rabatt om du är snabb.

Sista veckorna i januari startar Regenbogen återigen sitt boka-tidigt-erbjudande. Erbjudandet har funnits under fem år och lockar många Regenbogen-gäster att efter årsskiftet förverkliga sina slutliga semesterplaner men också spara pengar.

För sommarensäventyr kan campinggäster få upp till 10% på varje bokning hos Regenbogen Sverige AB som kommer in innan 28 Februari 2015 och dessutom får alla boka-tidigt-fördelar. Nytt för i år är att rabatterbjudandet gäller såväl för fullbetalande som gäster som bara betalar en handpenning. Därtill bjuder man på ett SCR-medlemskap gratis för 2015.

Den som bokar sin campingsemester hos Regenbogen som boka-tidigt-gäst får sina resedokument och sitt tillträdeskort hemskickat innan semestern börjar. Det blir även lättare att få en bra plats och det blir även lättare att checka in då dessa int behöver stå i kö i receptionen. 

Regenbogen ger dessutom de som bokar  förväg ett presentkort hos Kama med ett värde på 200 kronor som gäller vid köp över 1000 SEK.

Här hittar du bokningssidan.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.