Bild
Nästa artikel
Rapido blir Gold Sponsor till skidevenemang

Rapido blir Gold Sponsor till skidevenemang

NYHETER

För första gången går Rapido-koncernen in i ett partnerskap med en stor idrottstävling, nämligen världscupen i längdskidor som är ett av de viktigare skidevenemangen i Skandinavien.

Rapidos partnerskap kommer att synas genom att de visar upp en Rapido-husbil från integralserien Distinction och de får dessutom möjlighet att visa en video på storskärm. I VIP-området alldeles intill skidspåret, och mitt i skogen i Ulricehamn där tävlingarna går, kommer de att välkomna några återförsäljare och deras kunder.

Rapido-koncernen vill med den här sponsringen lyfta fram att de nyligen fått en nivå 3-certifiering för en av deras i1090-modeller, men även i övrigt satsar mycket på de mest effektiva isolerings- och värmesystemen. För att få så goda isoleringsegenskaper som möjligt gör de även regelmässiga kylrumstester i samarbete med Alde som utrustar många av koncernens fordon.

Med dessa vinteregenskaper som grund vill de uppmuntra sina kunder att uppleva nya destinationer, även snöiga och kalla platser som förstås är fallet med vintertävlingar i Skandinavien.

– Förtjusta som vi är i skandinavisk kultur vill vi engagera oss i projekt som för samman människor och som gör drömmar till verklighet, skriver de avslutningsvis i ett pressmeddelande.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.