Bild
Nästa artikel
Rapido V62- Plåtis med fransk säng

Rapido V62- Plåtis med fransk säng

2020

Fransk säng hör inte till vanligheten i plåtisar men Rapido presenterar nu V62 som har just det. Bilen är lite över sex meter lång och känns väldigt luftig invändigt.

Sänglösningen som kallas fransk passar bra i denna bil från Rapido som är just från Frankrike och byggs i Mayenne några timmar från atlantkusten i nordvästra delen av landet. Rapido är mest kända för sina hel och halvintegrerade modeller med de har en del plåtisar och V62 är något extra. Sänglösningen gör att det blir en öppen och ljus känsla i bodelen och ljus finns det gott om tack vare ett stort panoramatakfönster fram. Basfordonet är en Fiat Ducato skåpbil med längden 636 centimeter. Totalvikten är 3500 kilo och lastvikten uppges vara 419 kilo. Färsk- och gråvattenkapaciteten är 110 respektive 100 liter och för uppvärmningen står en Truma Combi 6E värmepanna som drivs av gasol och/eller el-patron.  Med motoralternativet 140 hk kostar bilen ungefär 700 000 kronor.
 
Taggar: Nyheter, Rapido

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.