Nästa artikel
Rekord i camping på samma plats
NYHETER

Rekord i camping på samma plats

Publicerad 19 maj 2018 (uppdaterad 19 maj 2018)
P4 Kronoberg har utsett Janne Schultz från Ljungby till "länets mest trogna campare". I femtio år har han varit säsongare på Ekens Camping i Toftaholm.

P4 Kronoberg har även gjort en intervju med vinnaren där han bland annat berättar att han aldrig bott på någon annan camping och att det var slumpen som gjorde att han hamnade just här. Numer drivs campingen som en förening, Ekens Husvagnsklubb.

- Det var för att jag ville ut och fiska, eftersom det är så fin sjö här, säger Janne Schultz från Ljungby till SR P4 om varför valet för femtio år sedan föll på just Ekens camping.

Klubben startades 1984 och på campingen finns 52 fasta platser med el. Utöver dessa finns fyra gästplatser, 85 tältplatser samt en stuga som rymmer fyra personer. Servicehuset har dusch, kök och tvättmaskin.

Sjön Vidsöstern bjuder på bra fiskemöjligheter och receptionen tillhandahåller fiskekort. Den som gillar bad mer än att fiska kan utnyttja den lilla badstranden.

För den som vill prova på någon av de fyra gästplatserna hittar man campingen drygt tre kilometer norr om Dörarps kyrka.

Här hittar du P4:s intervju med Janne Schultz.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.