Bild
Nästa artikel
Rent and Travel nytt koncept som ska expandera

Rent and Travel nytt koncept som ska expandera

NYHETER

Intresset för husbilar ökar och med det har det även vuxit fram en efterfrågan för att hyra husbilar. Nu lanserar Bergholms och Knaus Tabbert Group konceptet Rent and Travel i Sverige med flera uthyrningsställen över landet.

Uthyrningskonceptet Rent and Travel lanserades 2015 av Knaus Tabbert Group i Tyskland och nu kommer konceptet i Sverige. Med uthyrning av husbilar över hela landet ska det bli lika enkelt att hyra husbil som en vanlig personbil och bokningssystemet är dessutom redan igång. Tyskland ligger dock steget före, där finns idag ungefär 1 500 hyrhusbilar att hyra fördelade på ett hundratal uthyrare.

I och med samarbetet över nationsgränserna har Rent and Travel redan fått ett stort intresse från tyska turister som önskar semestra med hyrhusbil i Sverige. Även i Sverige vill allt fler som inte har möjlighet att själva äga en husbil prova på det semestersätt som blivit allt populärare de senaste åren. Den egna bilen ska kunna parkeras där man hyr husbilen för att det ska bli så enkelt som möjligt att få åtkomst till husbilen.

Efter ett intensivt uppstartsarbete är det mesta på plats, uthyrningen är klar i Kristinehamn, Luleå och Norrköping men det ska bli än fler uthyrningsställen, inte bara i Sverige utan i hela Norden.

– För att göra det så bra, enkelt och tryggt som möjligt för både uthyrare och kunder har vi tagit fram en paketlösning med bland annat utbildning, försäkring och bokningsprogram, säger Mats Danielsson på deras hemsida.

Ytterligare information hittar du på www.rentandtravel.se samt www.bergholm.com

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.