Bild
Nästa artikel
Rosornas camping

Rosornas camping

CAMPING

Vid Ugglebodasjön, mitt emellan Gränum och Mörrum ligger Rosornas camping, vilket väl beskriver miljön. Den här säsongen blir campingens första i ny regi.

Lokaltidningen Commersen uppmärksammar att Rosornas camping i Blekinge fått nya ägare som tog över campingen i juli förra året. Sedan dess har de jobbat med att renovera och göra i ordning området. En badplats med flytbrygga ska byggas och ängen för husvagnscampare ska göras fin. Den 1 april skall allt vara färdigt.
 
– De första nätterna efter att vi köpt campingen kändes det lite pirrigt. Men det här känns väldigt bra, säger ägarna
Monica König och Magnus Carlsson till lokaltidning Commersen. Paret har tidigare arrenderat en camping i Lillehammer, innan de bestämde sig för att köpa sin egen verksamhet i Uggleboda.

Rosornas camping ligger på cirka 16 hektar längs Ugglebodasjön. Vid strandkanten ligger en liten utomhusscen.
– Vi har planer på att ha lite konserter här under våren. I vår kommer också en orienteringstävling att gå förbi här, så då har vi en del besökare. Vi ska också öppna caféet innan vi öppnar för säsongen den 1 april, säger Monica König.
Campingens gamla dansbana ska få en lite ny inriktning, då Magnus och Monica hoppas kunna ha en spaverksamhet där inne.
Var?

I Blekinge, vid Ugglebodasjön, mitt emellan Gränum och Mörrum

GPS: N56°14'01.3", E14°41'09.9"

Deras hemsida hittar du här.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
KABE-RO
2014-03-06 17:10

Rosornas campinng besökte vi för en del år sedan när Caravan Clubb drev den det blev tyvär inte långvarig i däras ägo, men jag mins att dett var en fin och välskött camping jag hoppas det går bra för dom nya ägarna.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.