Bild
Nästa artikel
Förra årets vinnare, Karlskrona Stadsmarina i Blekinge. Vilken blir årets vinnare? Rösta!
Förra årets vinnare, Karlskrona Stadsmarina i Blekinge. Vilken blir årets vinnare? Rösta!

Rösta på Årets Ställplats 2017

NYHETER

Tack för alla nomineringar till Årets Ställplats 2017. Här är de fem kandidaterna som nu går att rösta på. Röstning sker här och i vår monter på Elmiamässan i september.

ÅRETS STÄLLPLATS 2017
Nominerade. Förslag på vilken som är Sveriges bästa ställplats har strömmat in till redaktionen under urvalsprocessens gång. Vilken som vinner avgörs under Elmiamässan men redan nu kan du rösta på dessa fem kandidater via vårt webbformulär här.

 

Om tävlingen Årets ställplats:
Varje år sedan 2009 har tidningen Husbil & Husvagn anordnat tävlingen vars syfte är att uppmärksamma de som anordnar ställplatser i Sverige. Tävlingen inleds med att tidningen får tips på ställplatser att nominera och av dessa väljer redaktionen ut fem kandidater. Tidningens läsare och hemsidesbesökare samt besökare i mässmontern på Elmia Husvagn Husbil röstar på en av dessa fem som de anser ska bli Årets Ställplats.
Vinnaren offentliggörs i tidningen Husbil & Husvagn Nr 10.2017 samt på www.husbilhusvagn.se och www.facebook.com/husbilhusvagn i september.

Tidigare års vinnare:
2016, Karlskrona Stadsmarina, Blekinge län
2015, Kaffeteriet Borensberg, Östergötlands län
2014, Degerhamns ställplats, Kalmar län
2013, Askersund City Camp, Örebro län
2012, Brofästet Senoren, Blekinge län
2011, Kårehamn, Kalmar län
2010, Trosa småbåtshamn, Södermanlands län
2009, Böda Hamn, Kalmar län

Artikeln ursprungligen publicerad 2017-07-12

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.