Nästa artikel
SBM-bilapp - slipp ha med fordonspapper
TILLBEHÖR

SBM-bilapp - slipp ha med fordonspapper

Publicerad 15 oktober 2013 (uppdaterad 15 oktober 2013)
Det kommer allt fler appar och här är en som hjälper dig hålla reda på alla dina fordonsuppgifter. Lagom till jul kommer dessutom en uppdatering.

Applikationen SBM Väghjälp hjälper dig inte bara att hålla reda på dina fordonsuppgifter och påminner dig inför besiktningen. Den är dessutom en bra hjälp om du skulle råka ut för en bilskada. Du skapar snabbt en färdig skadeanmälan med bilder och positionering direkt på plats. Skulle du hamna i en skadesituation hittar du också en enkel vägledning om vad du bör tänka på och göra.

Det här och lite till finns i SBM Väghjälp.

• Skadeanmälan - Hjälp att steg-för-steg samla all nödvändig information om du råkar ut för en trafikolycka. Skapar en skadeanmälan i pdf-format, med bilddokumentaion, färdig att spara eller skicka direkt till ditt försäkringsbolag - oavsett försäkringsbolag!

• Positionering - Vid nödsituation, väghjälp eller bilskada får du snabbt veta exakt var du befinner dig - adress, karta och koordinater. Räddningstjänst eller polis når du med en enkel knapptryckning.

• Fakta om din bil - Du hämtar med en knapptryckning all information om din bil/dina bilar från fordonsregistret för att ha lättillgängligt vid behov. Bilmärke, årsmodell, registreringdatum, däckdimensioner, försäkringbolag mm.

• Dags att besiktiga bilen - Information om kommande besiktningperiod och möjlighet att bli påmind när det är dags.

• Hjälp vid olycka - Vägledning om hur du går till väga och vad du bör tänka på vid en trafikolycka.

• SBM Väghjälp - Du som har försäkringen SBM Väghjälp når den med ett snabbt knapptryck. Får du motorstopp, punktering eller av misstag låser dig ute från bilen, kontaktar du enkelt SBM Väghjälp med applikationen. Om du är intresserad av denna tjänst, klicka här!

Applikationen är gratis och finns att ladda ner till både iPhone och Android här, eller direkt på Appstore och Google Play.

 

 Tänk dock på att du måste ha fordonspapper med dig om du lämnar Sverige.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.