Scensommar på Böda Camping drar storpublik

Nästa artikel
Scensommar på Böda
Camping

Scensommar på Böda

Publicerad 23 juli 2015 (uppdaterad 23 juli 2015)

Scensommar på Böda Camping drar storpublik

Premiären för Scensommar på Böda Sand (Böda Camping) blev en succé med 4000 besökare. I morgon fredag är det dags igen och då står Tommy Ekman, Micke Syd och Lisa Ajax på scenen med konferencier Tobbe Trollkarl.
För första året anordnas Scensommar på Böda Sand i ett större format. Till premiären kom drygt 4000 besökare för en kväll med musik och show. Scensommar är ett större musikevenemang för boende och besökare på norra Öland och det anordnas på Böda Sand (Böda Camping).

Premiärkvällens program innehöll en 2 timmar lång show med allt från allsång, ring in- tävlingar, trolleritrix med Tobbe Trollkarl samt underhållning av Molly Sanden och Mojje.

I morgon, fredag 24 juli, är det dags igen och gästartister är Idol-vinnaren Lisa Ajax samt Micke Syd och Tommy Ekman. Därefter blir det den 31 juli som Scensommar gästas av Markoolio och Mojje.

Tobbe Trollkarl är sommarens konferencier ackompanjerad av Böda Beach Band och showgruppen Lyckofigur.

Publiken under premiären av Scensommar

Om Böda Camping:
Kronocamping Böda Sand är med sina 1350 campingplatser och 125 stugor Sveriges största campinganläggning. Anläggningen är belägen längs med en 2 mil lång vit sandstrand. Här finns pool, spa, bastuvärld, restauranger, pub, after beach, bageri, ICA butik, frisör, spelhall, kiosk, gatukök och pizzeria. På området ligger även Böda Sand GK - en 9 håls fullängdsbana. Under högsäsong bor ca 7000 personer per dag på Böda Sand samt ca 2000 dagsbesökare.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.