Bild
Nästa artikel
Se toppfotboll i Göteborg

Se toppfotboll i Göteborg

Nyheter

Snart släpps biljetterna till stormatchen mellan Real Madrid och Paris-Saint-Germain. Matchen spelas den 27 juli i Göteborg.

Nu presenteras sommarens toppmöte på Ullevi mellan två av lagen som snart spelar kvartsfinal i UEFA Champions League. Lördag den 27 juli kommer Real Madrid och Paris Saint-Germain med alla sina stora stjärnor för årets Supermatch.

– Göteborg som evenemangsstad står för bredd, spets och kreativa lösningar. Supermatchen är en produkt i världsklass som stärker vår ambition att vara norra Europas ledande evenemangsstad, säger Max Markusson evenemangschef på Göteborg & Co som är samarbetspartner i arrangemanget.

Båda klubbarna kommer ställa upp med sina A-lag där alla utländska stjärnor är inkluderade.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse att få arrangera en match med Real Madrid i Sverige. Ingen vet när de kommer hit igen, säger Affe Akbari VD hos arrangörsföretaget Sport & Evenemang.

De temporära läktarna som skapade en tätare arena och starkare sportupplevelse byggs upp längs kortsidorna även i år. De tar ca 8 000 personer per sida och här samlas Real Madrids respektive Paris Saint-Germain:s klackar och fans. Totalt kommer finnas 46 000 publikplatser.

Biljetterna till Supermatchen släpps tisdag 2 april kl.12.00 på Ticnet.
Se även: www.supermatchen.se

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.