Nästa artikel
Se toppfotboll i Göteborg
Nyheter

Se toppfotboll i Göteborg

Publicerad 31 mars 2013
Snart släpps biljetterna till stormatchen mellan Real Madrid och Paris-Saint-Germain. Matchen spelas den 27 juli i Göteborg.

Nu presenteras sommarens toppmöte på Ullevi mellan två av lagen som snart spelar kvartsfinal i UEFA Champions League. Lördag den 27 juli kommer Real Madrid och Paris Saint-Germain med alla sina stora stjärnor för årets Supermatch.

– Göteborg som evenemangsstad står för bredd, spets och kreativa lösningar. Supermatchen är en produkt i världsklass som stärker vår ambition att vara norra Europas ledande evenemangsstad, säger Max Markusson evenemangschef på Göteborg & Co som är samarbetspartner i arrangemanget.

Båda klubbarna kommer ställa upp med sina A-lag där alla utländska stjärnor är inkluderade.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse att få arrangera en match med Real Madrid i Sverige. Ingen vet när de kommer hit igen, säger Affe Akbari VD hos arrangörsföretaget Sport & Evenemang.

De temporära läktarna som skapade en tätare arena och starkare sportupplevelse byggs upp längs kortsidorna även i år. De tar ca 8 000 personer per sida och här samlas Real Madrids respektive Paris Saint-Germain:s klackar och fans. Totalt kommer finnas 46 000 publikplatser.

Biljetterna till Supermatchen släpps tisdag 2 april kl.12.00 på Ticnet.
Se även: www.supermatchen.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.