Bild
Nästa artikel
Semester, en somrig kokbok

Semester, en somrig kokbok

BOKTIPS

När inte vädret visar sig från sin bästa sida får vi glädja oss med sommarmat. Kokboken Semester ger dig tips om allt från försommarfesten till kräftskivan.

I Semester hittar du sommarens mat, drycker, lekar och pysselprojekt. Här smakar det solvarma bäre och grönsaker, färskpotatis och nygrillat kött. Kryddorna prunkar gröna i rabatten och fisken sprätter i viken, redo att halas in och grillas.

Häng med Jens Linder och Johanna Westman och njut av försommarens primörer och sensommarens skördar. De har recepten och inspirationen när du vill bjuda på storkalas, grillparty och saftkalas.

Slå dig ner i bersån med ett glas nygjord hallonsaft och en kardemummabulle och njut av sommaren och semestern!

Visserligen kanske vi får undvara trädgårdslandets prunkande kryddor när vi är ute i det mobila boendet men nog är innehållet tillräckligt för att förtränga regnskuren och det något kylslagna vädret.

Boken som heter Semester och är skriven av Jens Linder och Johanna Westman ges ut av Bonnier Fakta och har ISBN 978-91-7424-383-3.
Du hittar boken bland annat här där den kostar 199 kronor.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.