Bild
Nästa artikel
Genrebild
Genrebild

Semestra i husbil, en positiv upplevelse

NYHETER

Radio P4 Sörmland har gjort ett inslag där Mats Nordebrink och Eva Bjelkefelt intervjuas i en programserie som SR kallar ”Semestermålet”. På ett lättsamt sätt får man reda på parets drömmar och erfarenheter om sitt husbilsliv.

Friheten, barnbarnen, upplevelser och fricamping. Det är några saker som lyfts fram i den knappt tio minuter långa intervjun som SR P4 Sörmland har gjort med paret som nu har sin andra husbil.

Det blir inga sträckkörningar till i förväg uppsatta mål men möjligen blir det en längre resa till Spanien när sommaren är över i Sverige. Som för många andra husbilister verkar värmen locka och för att smaka lite på kontintens upplevelser har de tidigare betat av lite grand av Tyskland samt kringliggande länder. Det är ett trevligt och positivt inslag som troligen speglar hur många använder sin husbil.

Här kan du lyssna på inslaget.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.