Bild
Nästa artikel
Sex julmarknader i Stockholm

Sex julmarknader i Stockholm

Nyheter

Nu är det jul igen. Husbil & Husvagn listar julmarknader i Stockholm som är värda ett besök!

Det är inte långt kvar tills jultomten kommer på besök. Kanske har du redan besökt en julmarknad i år? Eller sparar du det tills ledigheten? Några är redan över, innan mitten av december. Men vi tipsar om julmarknaderna i Stockholm som fortfarande står kvar!

 

Beckmans Julmarknad
På den här julmarknade får du chans att fylla julklappssäcken med både annorlunda och tänkvärda klappar. Här kan du se vad eleverna på Beckmans gjorde förra året: http://www.beckmans.se/newsroom/kategori/Julmarknad_2011/
Tid: 15-16 december 2012

Plats: Beckmans Designhögskola, Brahegatan 10, Stockholm.

 

Steninge Slotts julmarknad
Julmarknad där du slipper frysa. Steninge Slotts julmarknad finner du på Stenladans 1500 kvm stora övervåning. Sveriges största inomhusjulmarknad. Här hittar du allt från glöggmuggarna till godis, älgstek och konstverk.
Läs mer här: http://www.steningeslott.se/

Tid: 10 november – 23 december
Plats: Steninge Slottsgalleria
Steninge Slottsväg ,Märsta
 

Kungsträdgårdens Julmarknad
För sextonde året arrangeras Kungsträdgårdens Julmarknad. Här hittar du allt från textil- och trähantverk, delikatesser, kläder och julgodis.
Tid: 2-22 december 11.00-18.00
Plats: Kungsträdgården, Stockholm


 

Julmarknad på Skansen
Skansens julmarknad är en obruten tradition sedan 1903. På Skansen finns den sanna julstämningen bland marknadsstånd som dignar av godsaker och svenskt hantverk.

Tid: Helgen 16-16 december
Plats: Skansen, Stockholm

 

Stockholm Etsy Julmarknad
Kom till en designmarknad i Hartwickska huset från 1700-talet.
Handla unika handgjorda julklappar: smycken, pappershantverk, vykort, tavlor, virkade leksaker, hemtextilier, tygkassar, illustrationer, accessoarer och mycket mer. 

Här hittar du julklappar som är gjorda med eftertanke och känsla och som inte går att hitta någon annanstans. Julklappar som är miljövänliga, personliga och närproducerade!
Mer information: http://www.designmarknadstockholm.com/
Tid: 18 december kl. 14.30-19.30
Plats: Hartwickska huset, S:t Paulsgatan 39, Södermalm
 

Stortorgets Julmarknad
Klassisk julmarknad på Stortorget i Gamla stan. Omgivningen ger en fin inramning och här kan du hitta svenska kvalitetsvaror.
Läs mer här: http://www.stortorgetsjulmarknad.com
Tid: 24 november – 23 december kl. 11.00-18.00

Plats: Stortorget i Gamla stan, Stockholm

Taggar: Nyheter, Hem, default_top

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.