Bild
Nästa artikel
Sigtuna satsar på elbilar

Sigtuna satsar på elbilar

Nyheter

Sigtuna hotell-och konferensanläggningar har i samarbete med Stockholm Arlanda Airport enats om att höja sin service för elbilar.

Sigtuna satsar på service för elbilar. Det är Sigtuna hotell-och konferensanläggningar som i samarbete med Stockholm Arlanda Airport jobbat för att förbättra servicen för elbilar.

Totalt så erbjuds 17 stycken laddplatser med totalt 26 uttag för elbilar.
På Arlanda tar vi hållbarhetsfrågorna på största allvar. Vi vet att breda samarbeten är en nyckel till att effektivt driva utvecklingen i rätt riktning. Vi gläds därför åt att hela Sigtunas hotell- och konferensnäring nu säkerställer att man kan ladda sin elbil i hela kommunen vid sidan av våra stolpar här på Arlanda. Nu blir det lätt att ta elbilen hit, säger Fredrik Jaresved, Chef Quality Assurance and Sustainability på Swedavia.

Stockholm Arlanda Airport och Sigtunas hotell- och konferensanläggningarna strävar gemensamt efter att bli en hållbar destination. Tillsammans beräknar var och en sin klimatpåverkan, arbetar för att minska koldioxidutsläppen samt har gemensamt kompenserat återstående utsläpp med trädplantering utifrån en agroforestrymodell i Malawi.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.