Nästa artikel
Singö camping är till salu
NYHETER

Singö camping är till salu

Publicerad 11 mars 2017 (uppdaterad 11 mars 2017)
Känner du för att byta liv och campa hela tiden? Kanske njuta av härliga fiskemöjligheter? Då har du chansen nu när Singö camping är till salu!
Nära färjan till Åland, vid Grisslehamn där Eckerölinjen lägger ut från Sverige, ligger Singö camping på gränsen mellan Ålandshav och Singöfjärden. En camping med 45 platser, varav 20 är långliggarplatser, med utsikt över havet. Här sägs fisket vara extra bra och med lite tur finns det ofta chans på havsöring till grillen.

Annars finns bra möjligheter att bara njuta av livet, plocka svamp, bada, sola på klipporna, bada bastu, grilla i campingens egendesignade grill eller bara koppla av i en orörd stillhet i den natursköna miljön.

Det är nu du har möjligheten att ändra din livsstil till ett liv i havsbandet när de nuvarande ägarna ska sälja sin pärla efter de tretton säsonger de drivit den. För 4.9 miljoner blir campingen din och då ingår både restaurang och bostadshus.

Campingen fortsätter sin verksamhet oförändrat tills nya ägare tar vid så det blir inte heller något avbrott för de som vill uppleva den havsnära livsstilen.

Här hittar du deras hemsida.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.