Bild
Nästa artikel
Sista chansen att tävla!

Sista chansen att tävla!

Nyheter

I morgon är det sista chansen att vara med i två av våra tävlingar.

Passa nu på att tävla innan det är försent!

Ta chansen att vinna en check på 500 kr hos OKQ8 - Om du är prenumerant.

För att tävla, gör så här: Skicka in en högupplöst bild på dig och ditt fordon (som vi får publicera i tidningen) till redaktionen@husbilhusvagn.se. Skriv ”Fototävling” i ämnesraden. Berätta lite kort om när och var bilden fotades. Ange ditt prenumerationsnummer och din adress. Senast 8 mars vill vi ha ditt bidrag. Obs! Du kan ej tävla med samma bild två gånger och endast en bild per person.

 

Vad skulle du vilja uppleva om du reste i Frankrike? Skriv och var med i tävlingen!

I Frankrike är det numera lag på att ha med sig alkotestare i fordonet. Det gäller även utländska fordon. Vill du vinna två stycken engångstestare? Vi har ett gäng från Holiday Fritid till ett värde av 29 kr styck.

Maila oss innan den 8 mars och skriv vad du skulle vilja uppleva om du reste i Frankrike. Ange "Frankrike" i ämnesraden och skicka ditt mail till tavling@husbilhusvagn.se. Eller skicka ett vykort.  Glöm inte att ange din adress!

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.