Foto: MostPhotos/Gabby Baldrocco

Nästa artikel
Sista minuten: Här är klapparna du behöver!
Nyheter

Sista minuten: Här är klapparna du behöver!

Publicerad 12 december 2023 (uppdaterad 12 december 2023)

Foto: MostPhotos/Gabby Baldrocco

Har du julklappar kvar att köpa? Perfekt! Vi tipsar om klockrena tips oavsett om det är till en blivande campare eller en rutinerad sådan.

Minihusbil till samlaren

Äntligen en husbil man kan köpa utan att behöva ansöka om lån hos banken. Nu kan du slå in och ge bort en Hymer B-klass Camper till svärfar, eller varför inte till dig själv? Modellen har ljus och ljud, öppningsbar lucka back och mjuka gummidäck. Perfekt till Hymerälskaren som inte kan få nog.

Pris 279 kr. Här hittar du den.

 

En krok för alla

Finns det någon bättre julklapp än något som kan användas av allt och alla, har ett bra pris och ett enormt stort användningsområde? Nej, vi tänkte väl det. Dessa fiffiga krokar kan hängas på till exempel klädstänger eller över duschväggar. Det senare är perfekt om du behöver hänga upp blöta vantar eller mössor. Kan även tas med i väskan för att hänga upp den på exempelvis ett kafébord.

Pris 55 kr för ett 3-pack. Här hittar du dem.

Ugn till gasolspisen

Perfekt julklapp till alla ugnslösa campare där ute. Denna Omnia-ugn kanske ser ut som en vanlig kastrull men fungerar som en ugn med över- och undervärme. I denna går det att laga lasagne, baka bröd eller varför inte äppelpaj och servera rykande varm till kaffet? Oavsett tillför den en ny dimension till det mobila köket.

Pris 395 kr. Här hittar du den.

 

Lego-set med alkovbil

Ett bra sätt att skapa framtida campingentusiaster är att tidigt bädda för roliga familjeäventyr. I denna Lego-sats finns allt som behövs för att barnet själv ska kunna bege sig ut på sin drömsemester med sin alkovhusbil och realistiska tillbehör.

Pris 159 kr. Här hittar du det.

 

Hängande duschförvaring

I en dusch i ett campingfordon är man inte bortskämd med förvaring till schampot och duschkrämen. Med denna fiffiga (och lätta) förvaring som kan hängas med krokar över exempelvis duschväggen får du dessutom plats med rakhyveln och duschsvampen – allt i bekväm höjd.

Pris 185 kr. Här hittar du den.

Inspirerande bok om husbilslivet

Annika Elgeskog, mer känd som Husbils-Annika i sociala medier, är kvinnan som efter ett helt liv med frihetslängtan bestämde sig för att köpa en husbil och flytta in i den på heltid. I boken kan du läsa om hennes erfarenheter och få konkreta tips och råd. 

Pris 249 kr. Här hittar du den.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.