Bild
Nästa artikel

Sju skidorter, sju dagar

NYHETER

Följ med på en spännande resa där sju skidorter besöks med husbil på sju dagar och där deltagarna arbetar mobilt. På förmiddagen är det utförsåkning och på kvällen längdskidor. Kolla in bildspelet!

Resan gick av stapeln 16- 23 januari 2015.

Resan börjar i Åre och går vidare till Ramundberget, Tänndalen, Idre, Kläppen, Orsa Grönklitt och Bjursås. På morgnarna vaknade deltagarna nära backen och passade på att åka utför i nypistade backar. Sen blev det snabb lunch och arbete i husbilen för att åka vidare till nästa skidort. Där uppsöktes längdskidspåret för lite skön eftermiddagsträning med dusch i husbilen och efterföljande middag. På kvällen några timmars mobilt arbete igen, innan det var sovdags.

Resenärer är Peter Hansen som äger Hansen Caravan. Peter har varit verksam inom husvagns och husbilsbranschen sedan 1984.
- För mig skall det bli jättespännande att testa husbilen och produkterna i sin rätta miljö, säger Peter som tycker om att åka utför på skidor och cykla mountainbike på fritiden.                                                                                                                                                   


Den andra resenären var Elisabeth Westin som aldrig åkt husbil tidigare men har ett stort intresse för all typ av utförsåkning och tränar för tjejvasan. Till vardags arbetar hon för Microsoft.
- Det ska bli spännande och inspirerande att sitta på fjället och arbeta utan måsten, säger Elisabeth.

Husbilen som används är en Hymer Excis i 564 – 2014

Sponsorer: Hymer Sverige, Head skidor, Microsoft, KAMA Fritid, Spyder skidkläder, B2B it partner, Orsa- Grönklittsgruppen, Kläppen ski resort

Förra gången för en av deltagarna var 1995, -34 grader och inte särskilt varmt i husbilen. Så var det inte den här gången! Njut av bilderna från årets sjudagarsresa!

Här hittar du deras Facebooksida!

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.