Bild
Nästa artikel
Skeppsdockans Camping vid Göta kanal blir större

Skeppsdockans Camping vid Göta kanal blir större

NYHETER

Inför årets säsong investerar Göta kanalbolag tillsammans med Söderköpings Camping & Vandrarhem, i en omfattande utbyggnad av campingen. Allt beräknas bli klart i början av juni.

Det blir en ny serviceanläggning med toaletter, duschar och kök, en ny reception, 25 nya campingplatser med el och en helt ny infart till campingområden anläggs.

AB Göta kanalbolag och Söderköpings Camping & Vandrarhem AB, som arrenderar fastigheten av kanalbolaget sedan 15 år, gör tillsammans denna stora investering på Skeppsdockans Camping vid Göta kanal i Söderköping. Totalt kan nu anläggningen erbjuda 92 campingplatser.

– För mig är det en dröm att tillsammans med Göta kanalbolag få ta nästa steg i Skeppsdockans utveckling, säger Johan Stenberg, Söderköpings Camping & Vandrarhem. Jag har sett behovet under flera år, och det är jätteroligt att nu kunna ta emot fler gäster och erbjuda dem ännu bättre service. Vi har ett fantastiskt läge vid Göta kanal och Söderköping, och förhoppningsvis vill våra gäster stanna ännu längre hos oss nu.

Anders Donlau, VD på AB Göta kanalbolag, är också mycket nöjd med den gemensamma insatsen.

– Det här är ett bra exempel på vår strategi att satsa långsiktigt för att bygga starka företag längs Göta kanal, som kan växa och investera tillsammans med oss, säger Anders Donlau. Det är extra kul att utveckla det historiska området och byggnaderna kring en av kanalens tre torrdockor. Det nya servicehuset kommer att inrymmas i en av de gamla byggnaderna vid dockan.

Var?

Efter E22, vid norra infarten till Söderköping.

GPS: N58°29'32", E16°18'25"

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.