Bild
Nästa artikel
Skidskytt väljer husbil

Skidskytt väljer husbil

Flärd

Fler och fler idrottare väljer husbil när de reser runt på tävlingar och träningar. Senast i raden är Ole Einar Björndalen som i vinter kommer att ha en Niesmann+Bischoff som högkvarter.

Norrmannen Ole Einar Bjørndalen är den mest framgångsrika skidskytten någonsin och han har valt en Arto 88 LE från Niesmann+Bischoff.
Vi är glada och stolta över att Bjørndalen valt en Arto. Han har letat efter en pålitlig husbil med maximal komfort, för att helt kunna koncentrera sig på träningen. Dessutom var det viktigt för honom att på plats, efter avslutad tävling, kunna dra sig tillbaka och njuta av både en wellness-dusch och ett bekvämt sovrum, säger Niesmann+Bischoffs VD Hubert Brandl.

Till de detaljer som talade till Artos fördel var vinterisoleringen och den vattenburna centralvärmen från svenska Alde två viktiga faktorer för en idrottsman som för det mesta tävlar i minusgrader. Dessutom tilltalade det stora garaget, med gott om plats för sportutrustning.


Ole Einar Bjørndalen har en imponerande meritlista med bland annat sex olympiska segrar, 19 världsmästartitlar och sex världscupsegrar.


Förutom skidskytte så körs Niesmanns husbilar även av ett par kända motorsportare. DTM-stjärnan Timo Glock kör sedan flera år en Arto, medan DTM-kollegan Mike Rockenfeller kör en Flair. (DTM är tyska standardvagnsmästerskapen.) Även det tyska ishockeyförbundet har en Flair i vilken de analyserar videoupptagningar från sina träningspass. 

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.