Bild
Nästa artikel
Skistar inför avgifter för parkering

Skistar inför avgifter för parkering

NYHETER

Det blir inga gratis parkeringsplatser nära skidbackarna vid Skistars anläggningar den här säsongen. Motiveringen är okynnesåkande, miljö och ordning.

Skistars operativa chef Niclas Sjögren Berg har uttalat sig till Nyhetsbyrån Direkt där han säger att inföandet av parkeringsavgifterna kommer att gälla på de parkeringar som ligger närmast skidanläggningarna vid samtliga svenska anläggningar efter att det nu testats i Åre under fyra års tid.

– Nu tar vi ett steg till för att skapa mer ordning och reda på och kring våra parkeringar. Vi tror att vi behöver det i än högre grad i år i och med att fler gäster väntas ta sin egen bil till våra anläggningar med tanke på corona, säger Niclas Sjögren Berg.

Priset kommer att bli cirka 20 kronor i timmen men som högst 95 kronor per skiddag men längre bort från skidbackarna ska man fortfarande kunna parkera utan avgift. Parkeringsavgifterna kommer att handläggas av ett externt bolag.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.