Nästa artikel
SkiStar Sälen utökar med 40 ställplatser för husbilar i Lindvallen
NYHETER

SkiStar Sälen utökar med 40 ställplatser för husbilar i Lindvallen

Publicerad 4 februari 2021
I Sverige fortsätter intresset för husbilssemester att vara stort, inte minst i fjällvärlden. SkiStar har sedan länge erbjudit möjligheter för camping och satsar nu ytterligare för husbilsägare att besöka SkiStar Sälen med utökade ställplatser i Lindvallen.

Husbilar är ett populärt sätt att semestra på och har fått ett uppsving under coronapandemin och uppskattas idag av både barnfamiljer, äldre par, äventyrare och ungdomar. Ställplatserna i Lindvallen kommer att vara tillgängliga året runt. Alla platser har uttag för el. El ingår ej i priset utan betalas på plats med kort eller via app. Platserna bokas via skistar.com och finns även tillgängliga på husbilsplats.se/

– Vi vill gärna kunna erbjuda fler möjligheter för husbilsägare att besöka oss året runt och investerar därför i 40 nya ställplatser på bästa tillgängliga plats i Lindvallen med bekväm närhet till liftar, pister, längdspår och faciliteter. Att bo och semestra i en husbil är både hållbart, smidigt och naturnära, säger Jonas Bauer, destinationschef för SkiStar Sälen.

Mer information om ställplatserna i Lindvallen

 

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.