Bild
Nästa artikel
SkiStar Sälen utökar med 40 ställplatser för husbilar i Lindvallen

SkiStar Sälen utökar med 40 ställplatser för husbilar i Lindvallen

NYHETER

I Sverige fortsätter intresset för husbilssemester att vara stort, inte minst i fjällvärlden. SkiStar har sedan länge erbjudit möjligheter för camping och satsar nu ytterligare för husbilsägare att besöka SkiStar Sälen med utökade ställplatser i Lindvallen.

Husbilar är ett populärt sätt att semestra på och har fått ett uppsving under coronapandemin och uppskattas idag av både barnfamiljer, äldre par, äventyrare och ungdomar. Ställplatserna i Lindvallen kommer att vara tillgängliga året runt. Alla platser har uttag för el. El ingår ej i priset utan betalas på plats med kort eller via app. Platserna bokas via skistar.com och finns även tillgängliga på husbilsplats.se/

– Vi vill gärna kunna erbjuda fler möjligheter för husbilsägare att besöka oss året runt och investerar därför i 40 nya ställplatser på bästa tillgängliga plats i Lindvallen med bekväm närhet till liftar, pister, längdspår och faciliteter. Att bo och semestra i en husbil är både hållbart, smidigt och naturnära, säger Jonas Bauer, destinationschef för SkiStar Sälen.

Mer information om ställplatserna i Lindvallen

 

 
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
KalleiViken
2021-02-05 14:38

Dyrt 400:-/dygn plus elkostnad men utan någon som helst service. De har inte förstått. Caravan clubs camping i Tandådalen är billigare och med full service.

#2
KalleiViken
2021-02-05 17:21

Kom och tänka på en sak till. Ska inte en facktidning kolla priser och villkor när man skriver en artikel om nya ställplatsen?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.