Bild
Nästa artikel
Skyddat reservhjul

Skyddat reservhjul

Läsartips

Kjell Granberg tipsade oss om hur man enkelt ser till att reservhjulet inte smutsar ner annat.

Vi fick ett praktiskt läsartips från Kjell i Piteå som publicerades i nr 11.2012.

”Vi har precis skaffat oss en husbil av 2012 års modell, en Knaus Sky. Jag gillar att fixa saker till husbilen. I somras var vi till Paris och där fick vi punktering. Därför fick jag nu idén hur jag ville ha en bra ”påsförvaring” till reservhjulet i garagedelen i vår husbil. Eftersom reservhjulet kan bli väldigt smutsigt om och när det ska användas så ville jag ha något som skyddar de andra sakerna i husbilsgaraget. Därav denna idé. Hustrun gav tipset om att prova göra ett skydd av en vaxduk. Vaxduken kostade endast 70 kr. Jag gjorde mallen och hustrun sydde. Snabbt fixat. Nu finns ett skydd, och de andra sakerna som kan komma i närheten skyddas från smutsen.”

Kjell Granberg, Piteå

Tipsa oss om ditt bästa knep! Publicerade bidrag belönas med en värdecheck från OKQ8. Maila oss tipset och högupplösta bilder till redaktionen@husbilhusvagn.se 

Taggar: Nyheter, Hem, default_top

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.