Nästa artikel
Slottsparkering på Öland
NYHETER

Slottsparkering på Öland

Publicerad 25 mars 2014 (uppdaterad 30 september 2019)
Borgholms slott börjar sälja upplevelsepaket med ettdera slottsvandring eller slottsbuffé där ställplats ingår som en del av konceptet.
Ställplatserna hittar du på den nya parkeringen där en biljettautomat kommer att finnas och husbilsägare får tillgång till entrébyggnadens toaletter vid besöket. Kostnaden för bilen blir 200 kronor samt 100 kronor per person för slottsvandring. Vill du ha grillbuffé i stället för slottsvandring blir det 200 kronor per person för grillbuffén på restaurang Slottshöjden.
– Man kommer kunna välja mellan en historisk vandring på slottet kvällstid eller buffén som en del i ställplatsen. Det är ett sätt att bredda verksamheten på slottet och nå ut till en ny målgrupp, säger Anders Magnusson till Östran, Anders Magnusson är områdeschef på Statens fastighetsverk som förvaltar Borgholms slott.

Han framhåller till Östran att det inte blir en traditionell campingplats utan att det snarare handlar om att erbjuda upplevelser, där ställplatsen för husbilen ingår i paketet.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.